Dobřanští starší žáci Mistři ČR pro sezónu 2011 -12

 

2011 - 12: TJ Snack Dobřany 1.místo na mistrovství ČR - MISTR  ČR

Praha - Palmovka

 

25.11.2011 - Informace k turnaji - odjez a příjezd

Sraz k odjezdu:

Všichni hráči se dostaví na hokejbalové hřiště v pátek 11.2.2011 nejpozději v 13.00 hodin.

Odjezd vlaku je 13.27 h. z nádraží Dobřany.

Současně bude v tuto hodinu přistaveno transportní vozidlo na všechna těžká zavazadla. Doporučujeme rozdělit věci do dvou zavazadel. Jedno s sebou do vlaku a zbytek do transportního auta.

Návrat:

Odjezd z Jihlavy je závislý na celkovém umístění v turnaji, respektive na tom, kam až se v pavouku turnaje tým probojuje.
 
 
Nedělní možné odjezdy z Jihlavy a příjezdy do Dobřan - dle umístění v turnaji:
13.29h. z Jihlavy,příjezd 18.28h. do Dobřan
15.29h. z Jihlavy, příjezd  21.16h. do Dobřan
17.29h. z Jihlavy, příjezd 23.15h. do Dobřan
 
Rodiče budou informováni prostřednictvím www stránek o použitém spoji.
 
Transportní vozidlo opět dopraví těžká zavazadla.

25.11.2011 - Nominace na turnaj Jihlava 2011

Dnes oznámil trenér Václav Šlehofer nominaci na dvoudenní turnaj v Jihlavě. Nominováni byli tito hráči:

Brankáři:

D. Bouček, J. Voler,  A. Oplt.

 

Hráči:

F. Michel, V. Průcha, M. Klaus, T. Hamet, H. Divíšek, J. Juráň, L. Šebek, Š. Štětka, J. Brada, O. Šlehofer, J. Voves, V. Šlehofer , J. Kovářík a J. Matoušek.


23.11.2011 - Šnečci se utkají s elitou východu.

Staší žáci doplnění o některé mladší ročníky se zúčastní turnaje v Jihlavě. Vedení hokejbalového oddílu TJ Snack Dobřany dalo zelenou této akci, což mimo jiné znamená přísun financí. Žáci se utkají na tomto dvoudenním turnaji s těmito týmy:

SK  Jihlava

SK  Pedagog České Budějovice

HBC  Alfa Pardubice

HBC  Tygři Mladá Boleslav

SHC Opava

Jak vidíte, jde vesměs o týmy z vrchních příček jiných oblastí. Zcela jistě tak prověří naše Šneky před případnou účastí v semifinálovém turnaji MČR.

Nominace na akci:

Nominaci zveřejní trenér nejpozději do konce tohoto týdne.

Doprava na akci:

Odjezd bude již v pátek 11.2.2011 vlakem z Dobřan. Čas bude upřesněn.

Současne odjede do dějiště turnaje minimálně jedno pohotovostní vozidlo, které bude zajišťovat servis na místě.

Doprava zpět opět vlakem v neděli 13.2.2011 - čas bude upřesněn.

Doprava vlakem byla zvolena záměrně z důvodu většího sepětí týmu, které považuje realizační tým za velmi důležité pro stavbu vztahů mezi hráči a posílení kolektivního ducha. Prosíme rodiče aby akceptovali toto rozhodnutí a nenabízeli svým dětem individuální dopravu do místa konání akce.

Náklady na akci:

Akci plně hradí hokejbalový oddíl.

Přesné informace obdrží rodiče nominovaných žáků do konce tohoto týdne.

 

V novém roce s novými posilami, aneb každý je vítán.

Protože se pomalu blíží zahájení nové sezóny 2011/2012 a tréninky již běží, rozhodl se realizační tým žákovského oddílu zorganizovat akci "nábor". V nejbližších dnech budou osloveny nejen dobřanské školy, ale i školy v blízkém okolí s nabídkou využití volného času dětí prostřednictvím našeho hokejbalového oddílu. Cílem je zvětšit základnu současných oddílů alespoň o pět členů s výhledem jejich činnosti do dalšího roku 2011/2012. O tom, že máme v Dobřanech kvalitní oddíl není třeba pochybovat, neboť předloňský titul vicemistra České republiky a loňský úspěch v podobě třetího místa na mistrovství ČR dokazují kvalitu. Zájem máme především o ročníky 2002, 2001 a 2000. Neodmítneme však jakéhokoli zájemce. V případě, že bude potřeba, je oddíl schopen díky aktivní práci se sponzory zajistit základní vybavení, takže není třeba se obávat vysokých investic. Máte-li chuť posílit oddíl hokejbalu, neváhejte. Čeká vás příjemně strávený volný čas v příjemném kolektivu, kde zažijete spostu legrace a kde se vám budou věnovat trenéři s dlouholetými zkušenostmi. Během každé sezony organizuje oddíl mnoho doprovodných akcí, jako například zimní několikadenní výlet na Přimdu (viz sekce "Články"). Hokejbal je sport pro správné chlapíky a není důvod nezkusit to v TJ Snack Dobřany. Kontakt na jednotlivé členy realizačního týmu naleznete v sekci "realizační team". Těšíme se na vaše telefonáty či emaily, popřípadě na vaší návštevu při tréninku, nebo při zápasu.                (Realizační team)

 

 

 

 

TOPlist

 

TOPlist

TOPlist

 

 

 

TOPlist

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOPlist

 

 

 

 

 

 

Pro přehlednější úpravu sekce lze obsah rozdělit do textových "bloků". Bloky lze libovolně vytvářet, přesouvat a mazat. Jejich úpravu zahájíte dvojitým poklepáním tlačítkem myši. Textový editor se vždy spustí pouze pro vybraný blok. Jak editor pracuje, naleznete ve videoukázce.

Základní tipy:

  • Používejte často nové bloky.
  • ENTER = nový odstavec.
  • SHIFT+ENTER = nový řádek.
  • Obrázek je nejprve třeba nahrát na server přes Vložit obrázek a Správce souborů.
  • Obsah z Wordu vždy přenášejte přes Vložit z Wordu.
  • NEpoužívejte mezerník pro zarovnávání objektů.

Listování umožňuje dynamicky zobrazovat a skrývat obsahy vybraných bloků:

  • Stiskněte tlačítko listování.
  • U bloků, které mají být skryty, vyplňte nově zobrazené textové pole.
  • Všechny bloky s vyplněným listováním budou na stránkách skryty kromě prvního v pořadí.
  • Tlačítko přidat odkazy vytvoří nový blok se zástupcem, který bude na stránkách nahrazen odkazy. Tyto odkazy budou shodné s vyplněnými nadpisy u listování a budou přepínat příslušné bloky.
  • Ze všech bloků, které mají vyplněné listování, bude zobrazen vždy pouze jeden. Bloky, které nemají vyplněné listování vůbec, budou zobrazeny vždy.
  • Pokud chcete skrývat i první blok listování, vytvořte na jeho místo nový prázdný blok a použijte pro jeho nadpis výraz: %empty%
  • Chcete-li při přepnutí bloku rolovat okno na horní část bloku, přidejte za text bloku výraz: %top% (např.: Dovolená%top%)