2007-2008...

VYHRÁL LEPŠÍ. (14.4.) Sezóna pro první tým Snacku skončila. Silné mužstvo kladenské Habešovny si poradilo s nováčkem z Dobřan ve třech zápasech prvního kola play off postupně 5:1, 3:2 a 7:2 a zaslouženě postoupilo. Nezbývá než uznat sílu soupeře a vzhlížet k další sezóně.

Přestože pobyt Snacku ve vyřazovacích bojích trval jen nejkratší možnou dobu, Dobřany rozhodně neudělaly ostudu. V prvním zápase na Kladně začaly trochu ustrašeně, ale brzy se soupeři herně vyrovnaly. Druhý zápas dokonce Gladiátoři otáčeli až v závěru. Ve třetím utkání v Dobřanech už Šneci bojovali o všechno a tíha utkání se hodně projevila, soupeř využíval útočné hry Dobřan k smrtícím úderům do odkryté obrany.

Celkově rozhodla zkušenost a herní vyspělost soupeře. Extraligový nováček se tomu snažil čelit tradičním srdíčkem a nasazením, to ale na Gladiátory nestačilo. Ti dokázali trestat každé zaváhání Snacku, využívali přesilovky, výborně měnili tempo hry a když potřebovali, dokázali vyvinout drtivý tlak. Rozdíl byl vidět i v klidnějším řešení rozhodujících okamžiků.

Snack tak zakončil první sezónu v extralize osmým místem, což je na nováčka velmi slušný výsledek. Realizační tým už teď pracuje na podobě mužstva pro příští ročník, trenér sestavuje plán letní přípravy a hráči samozřejmě slaví úspěšný rok. Všichni společně děkujeme všem sponzorům a hlavně fanouškům, kteří nás celou sezónu hnali za extraligovými body!!!!! 

HNED NA PRVNÍ POKUS PLAY OFF!!!!! (30.3.) Prošli si vítěznou sérií, dlouhou krizí i obrozením na poslední chvíli, teď slaví obrovský úspěch. Stručně a jasně: Šneci ve své první extraligové sezóně vybojovali účast ve vyřazovacích bojích. V Ústí sice po vyrovnaném boji ztratili všechny body, ale ani dotírající soupeři z Vlašimi a plzeňské Škody nebodovali, takže Dobřany udržely osmou příčku. V play off tak vyzvou lídra soutěže - kladenskou Habešovnu. V Ústí nad Labem se hrál krásný hokejbal, diváci (a že jich tam z Dobřan bylo!!!!!!!) se nenudili, přestože padly jen tři branky. Oba soupeři v důležitém duelu vycházeli ze zajištěné obrany, domácí měli v první třetině více ze hry, ale skóre se neměnilo. A stav 0:0 svítil na tabuli i po druhé části, ve které se Snack už soupeři zcela vyrovnal a postupně získával převahu. První však skórovala ústecká Elba, když brzy po začátku třetí třetiny využila přesilovou hru. Hosté se nevzdali a zkušený matador Jirka Kadaně proměnil nápor ve vyrovnávací gól. Snack pak jasně opanoval hřiště, soupeře na dlouhé minuty uzamkl v obraném pásmu, jenže dobývání branky nebylo korunováno další brankou. A tak rozhodující moment zrežírovali Severočeši - po chybě dobřanské obrany se rozběhli do přečíslení a z dorážky dostali míč podruhé za záda Honzy Marka. Přes snahu hostů i ve hře bez brankáře se už skóre neměnilo.

Zklamání ale trvalo jen pár minut, stačily dva telefonáty do Vlašimi a do Plzně a hráči i fanoušci Snacku se mohli radovat.....

MISSION COMPLETED - EXTRALIGA ZACHRÁNĚNA!!!!!!! (23.3.)Čtyři hodně důležité body přivezli Šneci z víkendového výjezdu do Vlašimi a Sudoměřic. A matematika vyrovnané tabulky teď hovoří jasně: Tyhle body zaručují Dobřanům extraligovou příslušnost i pro příští rok!  Před posledním kolem navíc Snack ještě živí naději na postup do play off, což by byl v premiérové sezóně obrovský úspěch. Vlašim na domácím hřišti předvedla hodně nepovedený výkon. Tradičně se soustředila na obranu a breaky, jenže tahle taktika tentokrát fungovala jen první třetinu. Pozorně hrající Dobřany v ní udržely bezbrankový výsledek a v druhé třetině svou převahu zúročily i otevřením skóre. Nervózně hrající domácí zaznamenali střelecký úspěch až za stavu 0:2, na to ale Snack včas zareagoval zvýšením tempa a v přesilovkách definitivně rozhodl o výhře (4:1). V Sudoměřicích měly Dobřany asi nejlepší vstup do utkání v sezóně. Domácí nestíhali jejich tempo a marně se snažili dostat z vlastního pásma. První desetiminutovka byla jasně v režii hostů, jenže ti tlak nepotvrdili gólem. První branku tak daly Sudky. Po zbytečných faulech hráčů Snacku se vymanily z kleští a po rychlém výpadu se dostaly do vedení. Na začátku druhé části navíc využily přesilovku a zvyšovaly už na 2:0. Šneci se ale nevzdali a přes absolutní nepřízeň rozhodčích dokázali vedení domácích vymazat. Bod ze Sudoměřic po remíze 2:2 měl váhu zlata. Hosté mohli utrhnout ještě jeden v samostatných nájezdech, jenže všichni střelci si vylámali zuby na domácím gólmanovi a rozdílový bod po výhře 3:2 tak zůstal na slovenských hranicích.

Snack teď okupuje osmou příčku se stejným bodovým ziskem jako sedmé Ústí. Právě vzájemný souboj těchto soupeřů nabídne poslední kolo základní části 29. března. Dobřany budou v Ústí bojovat o účast ve vyřazovacích bojích, na záda jim ale dýchají týmy Vlašimi a plzeňské Škody. Jen dva z těchto čtyř týmů projdou do play off.......

 

ZA PĚT MINUT DVANÁCT (9.3.) přišlo vzkříšení dobřanských Šneků. Tým dostal pozitivní impuls po výměně trenéra a pod vedením nového kouče Martina Davídka konečně zlomil černou sérii. O víkendu bodoval naplno, když porazil nejdříve Opavu a v neděli i Karvinou. V bojích o udržení extraligové příslušnosti je šestibodový zisk proti těmto soupeřům velkou vzpruhou. Proti Opavě pomohl povedený start a první gól, díky kterému si Dobřany po dlouhé době připomněly, jaké to je vést v extraligovém utkání. Pozorná hra domácích v obraně a hlavně jejich důraz vpředu nedovolily Slezanům souvislejší tlak a byly to tak opět Dobřany, kdo střílel góly. Situaci si domácí komplikovali jen zbytečnými fauly, ale přesilovky dokázali ustát a Opavští jim pak sami nabídli šanci na definitivní rozhodnutí, když jejich hráč dostal trest 5 minut plus do konce utkání. Dobřany šanci využily a navíc v důležitém utkání udržely čisté konto.  Také proti Karviné pomohl domácím rychlý první gól. Nabuzení Šneci přehrávali partu havířů a do druhé přestávky navýšili vedení až na 3:0. V poslední třetině Karviná snížila a schylovalo se k napínavému závěru, pak ale pohlednému hokejbalu ukázali stopku tradičně "vynikající" rozhodčí  K + B a zbytek zápasu byl v jejich nepovedené režii. Přesto dobřanský tým přidal další branky a mohl se radovat z veledůležitého oživnutí. Po prvních třech seznamovacích trénincích s novým koučem má teď Snack šanci ještě víc zapracovat na herním projevu a o víkendu vyráží na dlouhý trip do Vlašimi a Sudoměřic, kde se bude ucházet o další body tolik potřebné k záchraně. 

KRIZE POKRAČUJE. (2.3.) Naděje, které vzbudil sympatický výkon v dohrávce v Mostě, jsou pryč. Kladno si v dalším kole vybojovalo v Dobřanech snadné tři body po výhře 1:5.  Šňůra porážek  bohužel leží na týmu i na jaře a výkon proti KEBu tomu odpovídal. Psychicky ztrápené mužstvo podalo bezkrevný výkon, na kterém by se tentokrát pozitiva jen marně hledala. Kladno bylo od první vteřiny lepší hlavně v pohybu a důrazu a pohodlně navyšovalo vedení, domácí se tentokrát ani nedostali do pořádné šance. Kabina každopádně nic nevzdává, věři v obrat, jen potřebuje zlomovou povedenou třetinu. Všichni si přejeme, aby přišla už v sobotu, o víkendu totiž  čeká Šneky zřejmě nejdůležitější dvojzápas v boji o záchranu s Moraváky z Opavy a Karviné.

 

 HOKEJBALISTÉ MOSTU V EXTRALIZE PŘEJELI DOBŘANY (26.2.2008 Zdroj: Mostecký Deník, autor: Václav Veverka)Most - Hokejbalisté Mostu se poprvé objevili v televizi. Premiéra přinesla vítězství nad celkem Dobřan 5:1.Poprvé rozjásal téměř čtyři stovky diváků v pětadvacáté vteřině střetnutí Koudelka. V přestilové hře o deset minut později zvyšoval na 2:0 přesnou dělovkou Kypet. „Hrál se bojovný hokejbal. My byli trošku nervózní z televizních kamer, ale nápor se nám dařil,“ těšilo mosteckého kouče Oldřicha Obrtlíka. Ve druhém dějství Dobřany přidaly. „Nedokázali se ovšem střelecky prosadit. Musím pochválit brankáře Bréma, podle mě to byl nejlepší hráč utkání,“ vysekl poklonu svému svěřenci kouč. Nemohoucnost Dobřan potrestalo Pento potřetí z hole Poláčka. Hosté se dostali ke slovu až v poslední třetině, kdy snižoval na 1:3 Roušal.Vacín ale tři minuty po něm opět překonal obrovitého brankáře Dobřan Marka a „bůra“ dokonal mladý reprezentant do dvaceti let Hulín. „Utkání rozhodně nebylo jednoduché. Nevěděli jsme jakou máme výkonnost, ale jsem rád, že jsme navázali na podzimní úspěchy,“ doplnil Oldřich Obrtlík. Jeho trenérský kolega z lavičky Dobřan radost mít nemohl. „Rychlý gól poznamenal první třetinu, ale určitě ne celý zápas,“ uvedl trenér dobřanského celku Petr Chvojka. „Vypracovali jsme si dost šancí na to, abychom se dostali zpátky do zápasu,“ konstatoval kouč Snacku, podle něhož utkání rozhodly přesilové hry a střelecká mizérie jeho svěřenců. Zatímco soupeř využil tři přesilovky, my ani jednu. Výsledek je pro nás dost krutý,“ dodal kouč Snacku Petr Chvojka.

PODZIM ZAKONČILA DALŠÍ PORÁŽKA. (25.11.) Krizi v závěru podzimu si Snack protrpěl až do posledního zápasu. Proti kladenské Habešovně sice nastoupil v dobrém tempu a díky nasazení byl Gladiátorům dlouho vyrovnaným soupeřem, jenže pak opět přišel kolaps. Zatímco Šnekům se nepodařilo proměnit několik nadějných útoků,  Habešovna udeřila. A nervozita domácích z posledních neúspěchů přerostla v křeč - balonky odskakovaly, nedařily se přihrávky a hráči začali dělat nepochopitelné chyby v obraně. Naopak Gladiátorům vyšlo všechno, na co sáhli a druhou třetinu nakonec vyhráli vysoko 5:0. Hráči Snacku se ještě snažili, ale stihli jen snížit a ze dna se nezvedli. Konečný Výsledek 1:7, čtvrtá porážká v řadě, tři poslední hodně vysoké - s takovou bilancí musí Snack přezimovat, ale všichni věříme, že se podaří do konce února dát tým opět dohromady a do jarních bojů vstoupí Dobřany opět s vítěznou náladou.

TRAPNÉ VYSTOUPENÍ (18.11.) Na východě Čech mají za sebou hráči Snacku. Hradci i Letohradu dokázali rovnocenně vzdorovat vždy pouze dvě třetiny, poslední části ale byly výbuchem. V Hradci skončila třetí třetina 6:0 a celý zápas pak 8:0, v Letohradu dostal Snack v závěru 4 branky - celkově 6:0. Zvláště výkon proti Letohradu, který si pro vysokou výhru doslova dokráčel, byl tristní. Za poslední zápasy se musíme omluvit věrným fanouškům i sponzorům, přesto tým nechce slyšet o žádné krizi. Věříme, že se povede ještě před zimní pauzou zmobilizovat síly a aspoň ještě jednou překvapit...

ZASLOUŽENÁ PORÁŽKA. (11.11.) Snack v sobotu nastoupil proti plzeňské Škodě a derby bohužel nezvládl. Hosté se dostali rychle do vedení svižnou střelou po vyhraném vhazování a pak ukázali svou sílu. Hráli tak, jak extraligové derby vyžaduje - s nasazením, tvrdými zákroky, důrazem u mantinelu, při forčekingu i před brankářem. Na to Snack bohužel neměl reakci. Na druhý gól Plzně dokázali ještě domácí odpovědět snížením, ale to bylo z jejich strany vše. Důraz a tah na bránu Dobřanům chyběl, přestože je podporovalo skvělé publikum. Škoda navíc představila čerstvou posilu - jen den před derby se do Plzně vátil gólman Donauschachtl a ten už nedovolil domácím skórovat. V poslední třetině Snack vrhl všechno do útoku, jenže ani zlepšený výkon nevedl k vyrovnání. Naopak hosté se dokázali v závěru dvakrát prosadit rychlým výpadem do otevřené obrany a upravili tak na konečných 1:4. (Jejich výkon pak bouhužel pokazil jistý pán za mantinelem, který neumí prohrávat a teď ukázal, že ani důstojně vyhrávat...)

ROZPAČITÝ VÍKEND (4.11.) má za sebou dobřanský Snack. V sobotu zklamal dvě stovky diváků a přišel o domácí neporazitelnost, když podlehl po nevýrazném výkonu Vlašimi 3:6. Hosté byli celý zápas lepší a hráči Snacku nedokázali nastartovat k odpovědi. Rozhodl zřejmě už úvod, domácí sice začali náporem, jenže zahodili několik nadějných šancí. Východočeši výborně bránili, držel je gólman a navíc se v závěru úvodní části dostali do vedení. To hned na začátku druhé třetiny navýšili a domácí stíhali jen symbolicky snižovat. Hře Dobřan chyběl klid, důraz a potřebná vůle, nedařilo se útoku a tentokrát ani brankářům.  Ve stejném (ne)rytmu bohužel začal i nedělní zápas. A dlouho to vypadalo na další porážku. Zkušené Sudoměřice hrály to, co potřebovaly spoléhaly na breaky a občasné výpady jim úplně stačily. Dvě třetiny hosté kontrolovali zápas, Snack nezvládal udržet míč v útočném pásmu, málo střílel a prohrával souboje. Za stavu 0:3 dokonce začali odcházet diváci. Ale naštěstí přišla třetí třetina. V domácí sestavě zůstalo jen deset hráčů a těm se konečně povedlo vnutit soupeři pořádné tempo. Včas začaly padat i branky a Sudoměřicím pod tlakem došly síly. Dobřanští byli jako vyměnění a v euforii ještě stihli skóre otočit. Výborným výkonem se blýskl snad už definitivně obrozený střelec Tomáš Hajna. Těsné vítězství 4:3 je ve vyrovnané tabulce hodně důležité.

DOMA DÁL NEPORAŽENI, TENTOKRÁT ALE JEN ZA BOD. (28.10.) Dramatické utkání nabídl návrat Sncku na domácí hřiště. Přetahovaná s ústeckou ELBOU nakonec skončila remízou 3:3 a dělbou bodů, i když ještě dvě minuty před koncem Dobřany sahaly po výhře. Ústí začalo zostra a první třetinu bylo lepším týmem, z náporu ale vytěžilo jen jeden gól. V prostřední části Snack výrazně přidal a hosté se najednou dostávali do potíží. Díky zlepšení a velké podpoře plných ochozů domácí otočili skóre. Ale to bohužel nebylo vše. ELBA po standartní situaci opět vyrovnala. Dobřanští pak ještě jednou vedli, ale výhru ani na druhý pokus neudrželi - nedokázali ubránit situace po bulích ve vlastním pásmu a všechny tři góly dostali podobně po vhazování a svižné střele od modré. Škoda....

HORNICKÁ HOUPAČKA.  (14.10.) Až na druhý konec republiky museli hráči Snacku cestovat za soupeři v 7. a 8. kole extraligy. Víkend v kraji důlních šachet a šedého smogu načaly Dobřany v  sobotu soubojem s Opavou. A domácí od začátku tahali za kratší konec. Snack se po akci třetího útoku dostal do vedení, ale proti bezzubému protivníkovi se mu dlouho nedařilo náskok navýšit. Bezpečnější podobu dostal výsledek až ve třetí třetině, kdy Snack přidal další dvě branky. Opava se nedostala ani k závěrečnému tlaku, Honza Marek vychytal první nulu v extralize a hosté mohli zvesela odjet nocovat na předměstí Ostravy. V neděli byla na řadě Karviná. A druhý zápas měl úplně opačný průběh. Na hostech se zřejmě podepsal náročný přejezd a ještě náročnější večerní program (video, rozbor hry soupeře, elektronická tužka, pohovory apod....) a Karviná měla celkem snadnou práci. Hráči Snacku byli slabší v soubojích i hře na míčku. První třetinu prohráli 1:0. Ani druhá třetina nepřinesla zlepšení, takže Karviná zaslouženě navýšila skóre, třetí gól za zády Honzy Marka po neproměněné šanci Dobřan zřejmě znamenal definitivní zlom. Zbytek zápasu se odehrával pod taktovkou domácích a dvojice velmi slabých a velmi fantazírujících sudích. Po výsledcích 3:0 (houpačka nahoře) a 0:6 (houpačka dole) tak Snack veze z Moravy a Slezska slušné tři body.

TVRDÝ TREST NA KLADNĚ. (7.10.) Lekci s názvem - Tohle je Extraliga, pánové - udělil Dobřanům tým KEBu Kladno. Hráči Snacku se po veleúspěšném startu v nejvyšší soutěži přesvědčili, že v Extralize není nic zadarmo a s každým soupeřem je nutné bojovat naplno. Kladno předvedlo, co se stane, když tomu tak není - Snack prohrál hodně vysoko 10:1 a hráči po dlouhé době pocítili, co je to jednoznačná porážka. Zápas rozhodl rychlý nástup domácích, nesoustředěný tým Dobřan ho nezachytil a rychle prohrával. Přestože je mančaft Snacku jindy v takových situacích silný, tentokrát sílu k snížení nenašel. Několikrát sice zvonila tyč kladenské branky, ale gól vstřelili hosté až hodně pozdě - na konci druhé třetiny za stavu 5:0. Závěr už opět patřil jednoznačně Kladnu. Nezbývá než sklonit se před soupeřem, poučit se z tvrdé lekce, otřepat se a začít zase hrát tak, jak nováčkovi v lize přísluší - sebevědomě, ale s respektem a se stoprocentním nasazením.

V DOBŘANECH NEUSPĚL ANI MOST. (29.9.) Nedobytnou baštu ze svého hřiště postupně budují hráči Snacku. Po Hradci a Letohradu odjel bez bodu i Most. Sebevědomí hosté předvedli v Dobřanech dobře organizovanou hru s perfektním pokrytím středního pásma. Domácí s tím měli při zakládání útoků problémy a ani Pento toho dopředu moc nepředvedlo. Navíc zápas ozdobily výkony brankářů, opět výborný Honza Marek znovu potvrdil, že se na něj Snack může spolehnout. Z toho všeho vyplývá jediný závěr - hrál se zápas hodně chudý na góly. Ty padly nakonec tři a všechny v druhé třetině. První sice do sítě domácích, ale "Šneci" se nenechali vykolejit a díky využitým přesilovkám skóre rychle otočili. Hubený náskok nakonec obětavě ubránili i v nervózním závěru. Na řadu tak mohla opět přijít děkovačka divákům, kterých i v nepříznivém počasí přišly skoro dvě stovky!

PORÁŽKA PO VYROVNANÉM ZÁPASE. (22.9) Až chybka v závěru zápasu rozhodla o první extraligové porážce Snacku. Zřejmě nejlepší tým současné domácí hokejbalové scény - Habešovna Gladiators - nakonec udolal rozjeté Dobřany těsně 2:1. Přesto se nováček nejvyšší soutěže nemusí stydět, prohrál po výborném výkonu, když ještě minutu před koncem držel vyrovnaný stav 1:1. Snack šel na Kadně do vedení po úniku "Pajdy" Majera ve vlastním oslabení. Gladiátoři ale zabrali a ještě v téže přesilovce vyrovnali. Snack v první třetině vstřelil další dvě branky, ty však rozhodčí dost přísně neuznal. I dál se hrál pohledný hokejbal, šance se střídaly na obou stranách, jenže brankáři předváděli skvělé zákroky. Ani jeden ze soupeřů nedokázal využít několik přesilovek a už to vypadalo, že o vítězi budou muset rozhodovat nájezdy. Favorit ale nebyl spokojený s dělbou bodů, v závěru si vytvořil tlak, ze kterého vyplynula chyba v rozehrávce Dobřan a Habešovna ji bohužel potrestala. Snack přesto ukázal, že dokáže konkurovat i absolutní špičce, v průběžné tabulce mu zatím patří 3. místo.

MÍRA PLAČEK (15.9.) poprvé, podruhé.....a posedmé! Objev začátku extraligové sezóny dál řádí. Tentokrát si jeho gólové hody vychutnal Hradec Králové. Z Dobřan si odvezl porážku 2:5 a nejslavnější Šnek poslední doby Míra Plaček mu nastřílel hned 4 branky!! Ty připojil k hattricku z prvního kola v Plzni a na kontě tak má 7 ze všech 9 dosavadních branek Dobřan v extralize.

Hradec přijel do Dobřan jen se dvěmi útočnými formacemi, zato s uzdraveným "hvězdným" Novákem v sestavě. Hosté začali z ostra a Snacku se nepodařilo jejich nástup zachytit - po Novákově dělovce vedl Hradec 1:0. Pak ale Dobřany zapnuly na plné obrátky a hosté se nestačili divit. Snack do první sirény zaslouženě obrátil skóre a Východočeši začali ztrácet kontrolu. O vyrovnání se snažili zbytečně tvrdou hrou, kterou rozhodčí trestali. Hosté se tak nedokázali dostat k souvislejšímu tlaku a jejich sice pohledné, ale ojedinělé výpady Snack pohlídal. Dobřany dostaly několik možností navýšit skóre v přesilovkách, ale trestuhodně mrhaly. A tak přecejen přišlo vyrovnání. Hradečtí hráči ale dál pokračovali v přehnané tvrdosti a oslabení spolu s nervozitou jim rychle bralo síly. Plačka pak na chvilku vystřídal "Steve" Kurka, který vrátil domácím vedení. Poslední třetina pak už patřila Dobřanským (a zase Mírovi), hosté neunesli porážku a dohrávali bez dalších vyloučených včetně Nováka. Snack si tak před skvělou diváckou kulisou mohl připsat druhou výhru sezóny.

TŘETÍ EXTRALIGOVOU VÝHRU (16.9) v řadě přidal Snack hned o den později, kdy doma porazil 7:3 dalšího soupeře z východních Čech - Letohrad. Hosté ale rozhodně neprodali kůži zadarmo. Do zápasu vstoupili v ohromném tempu, kterému domácí nestačili a brzy prohrávali 2:0. "Letohrad mohl po nepovedené první třetině klidně vést 4:0 a asi by bylo po zápase," shodli se hráči Dobřan. Jen díky úporné obraně a výbornému Honzovi Markovi v bráně si Snack udržel naději. A to ho nastartovalo k obratu. S pomocí opět výborných diváků (Dobřany mají jednoznačně nejvyšší návštěvnost v extralize!!!) se domácí zvedli a v druhé třetině vyrovnali hru. Letohrad už nedokázal udržet vražedné tempo a naopak začal mít problémy s pohybem dobřanských. Z toho pak pramenily fauly a Snack v přesilovkách úplně otočil vývoj zápasu. V závěrečné části hosté ztráceli síly ještě rychleji a Dobřany mohly definitivně rozhodnout o další výhře. Snack dal 6 ze sedmi branek v početní výhodě! (statistiky v sekci Zápasy)

ÚSPĚŠNÝ START (8.9.) do historicky první extraligové sezóny má za sebou tým Snacku. Na novém povrchu plzeňského hřiště dokázaly Dobřany vyhrát na samostatná střílení 4:3 a sebrat tak Škodě dva body. V bojovném utkání hosté ukázali, že dokáží konkurovat domácí špičce. Snack dlouho vedl 1:0, ale v druhé třetině polevil a přesvědčil se, že v extralize se každé zaváhání trvdě trestá. Domácí otočili, ale Snack znovu nabral tempo a první zápas v nejvyšší soutěži tak po 45 minutách skončil 3:3. Rozdílový bod brali hosté díky pevnějším nervům v nájezdech. Skvělým výkonem se všem Novákům, Loskotům, Kejřům a podobným kanonýrům představil Míra  Plaček, který dal všechny branky Dobřan  a spolu s Vaškem Šlehoferem dokázal uspět i v samostatných stříleních. Dobrou práci má za sebou také obrana Snacku, která nepustila soupeře do vážnější šance. Dík patří fanuškům, kteří v Plzni vytvořili týmu domácí prostředí. (statistika v sekci Zápasy)